Contacteer ons

Contact Persoon : Zowor

Telefoonnummer : +86-13393731249

Free call

De grijze Kleur UL maakte een lijst van de Geïsoleerde Deur van de Staalbrand met 5 mm Glas Ceramisch

Min. bestelaantal : 1 reeks Prijs : Negotiable
Verpakking Details : Het FUTdocument op zowel sides+-Schuimkanaal rond 4 Randen als Hoeken + schuimt Plaat aan beide kant Levertijd : 35 Dagen na Ontvangen Betaling
Betalingscondities : de Western Union, moneygram, contant geld, l/c, t/t Levering vermogen : 600 Reeksen per Dag
Plaats van herkomst: CHINA Merknaam: ZHONGWO
Certificering: BS, WHI, UL, CCC Modelnummer: Zw-GM01

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Gegalvaniseerd Staal Brandclassificatie: mins van 30/60/90/150/180
Dikte van Deurblad: 45 mm Dikte van Deurkader: 115 mm
Dikte van Staalplaat voor Deurblad: 0,8 mm Dikte van Staalplaat voor Deurkader: 1,2 mm
Open Richting: Naar buiten Oppervlaktebehandeling: Met een laag bedekte macht; Houten Korrel
Toepassing: Woon Commerciële Gebouwen Grootte: Aangepast
Hoog licht:

de deur van de staalbrand

,

de brand schatte binnenlandse deuren

Productomschrijving

UL de Deur van de staalbrand

 

Gray Color UL maakte een lijst van Geïsoleerde Branddeur met 5 mm Glas Ceramisch

 

De Deur van de Zhongwobrand begon zijn verrichting sinds 1995 als dorpsworkshop met slechts 15 werknemers. Tijdens 24 jaar ontwikkelings die wij tot een modern groepsbedrijf zijn gegroeid met inbegrip van 2 productiebasissen die behandelen meer dan 89,000m2 met meer dan 400 werknemers. Dank aan onze moderne volledig automatische productielijn kunnen wij één deur binnen 1 minuut vervaardigen, dus bereikt onze dagelijkse productie ongeveer 1000 deuren.

 

De grijze Kleur UL maakte een lijst van de Geïsoleerde Deur van de Staalbrand met 5 mm Glas Ceramisch 0

 

Wat betreft de deuren van de staalbrand, hebben wij verschillende normen die diverse eisen van onze klanten van verschillende landen ontmoeten. Voor klanten die Amerikaanse norm nodig hebben hebben wij UL vermelde branddeuren (Norm: UL10 (B), UL10 (C), NFPA252, CAN/ULC S104); voor klanten die Britse norm die nodig hebben hebben wij de deuren van de staalbrand overeenkomstig standaardbs476 worden verklaard: 22. Wij behandelen ook certificaten onder standaarden1634: 1 voor de EU-markt.

 

Onze UL vermelde deur van de staalbrand weerstaat tot 180mins tegen brand. Het hoofdmateriaal voor de UL vermelde deuren van de staalbrand is gegalvaniseerd staal en Mgo raad als vuller. Voor staalplaat hebben wij drie opties: dikke 0.8mm, 1.0mm en 1.5mm. Voor vullers leveren wij ook perlietraad en honingraatdocument voor uw keus.

 

De dikte van onze UL-deur van de staalbrand is over het algemeen 45 mm, is de kaderdiepte 115 mm.

 

De deurtypes verschilt in twee standaardreeksen, namelijk gelijke deuren en deuren met visiepanelen. Wij kunnen verschillende types als uw verzoek ook aanpassen.

 

De afmetingen door ons zijn standaard 6 ' X7 & max. 8 ' X8 voor dubbele deuren en standaard 3 max. 4 ' X8 van ' X7 & voor enige deuren. Aandacht, hier bedoelen wij de totale kadergrootte.

 

Voor oppervlaktebehandeling hebben wij poederdeklaag, houten korrel en pvc-deklaag voor uw keus. Het kleurensysteem door ons is RAL.

 

Tussen haakjes, zijn de deuren van de roestvrij staalbrand ook in onze catalogus.

 

De grijze Kleur UL maakte een lijst van de Geïsoleerde Deur van de Staalbrand met 5 mm Glas Ceramisch 1

 

Productvoordeel

 

 

Punt De Geschatte Deur van het Zhongwostaal Brand
Hoogste Kwaliteit en Eco -eco-friendly& Gezond Opvullingsmateriaal

Elk van onze vuurvaste perlietraad moet niveau A1 van de verbrandingsprestatienorm volgens GB8624-2006 en niveau ZA2 van giftigheidsnorm volgens GB/T20285-2006 bereiken.

Bovendien, de dichtheid van onze vuurvaste perlietraad is in hoogste kwaliteit, oorspronkelijk bereikt het 472.6kg/m3, door behandeling nog te drogen het remains457.3kg/m3, die beide grote hoger zijn dan de norm van 420kg/m3.

Hoogste Verschijningskwaliteit De oppervlakte keurt technologie zonder lassenvlekken goed, zodat om vlotte verschijning te krijgen.
De hoogste Prestaties van de Brandisolatie De gemiddelde temperatuurstijging van onbelichte oppervlakte bereikt 94.2℃, bereikt de hoogste temperatuurstijging op enig punt 148.6℃, zowel zijn ver weg lager dan de norm van voorbij 140℃ als geen 180℃. En het hoogste temperatuurpunt op deurkader bereikt 140.8℃, ook veel lager dan de norm van voorbij geen 360℃.

 

Ironmongery

 

Elk van onze standaardironmongery met inbegrip van scharnieren, sloten, de bouten en closers zijn vermelde UL. Als u nodig hebt kunnen wij anderen als paniekbars, elektrische magnetische deurhouders en deurselecteurs voor u ook kopen.

 

Visiecomités

 

Wij voorzien u van verschillende glasreeks zoals CCC verklaard hitte geïsoleerd vuurvast glas met brandclassificatie tot 3 vermelde uren en UL 5 mm dik glas ceramisch en 6 mm dik boronized glas.

Het maximumglasgebied is 2 uren & 100sq. Duim per deurblad.

Bovendien die, wij verstrekken ook versterkingskanaal en glaskader van 0,8 mm wordt gemaakt dik gegalvaniseerd staal.

 

Versterkingen

 

· De bovenkant en de bodem van deuren zullen met de ononderbroken 16 die kanalen van het maatstaal, vlek worden versterkt aan beide kanten van deuren wordt gelast.

· De scharnierversterkingen zullen de hoek van het 11 maatstaal zijn, snakken 12“

· De cilindrische slotversterking zal maat 16 met de diepte van de 11 maatdraad zijn. Andere slot en dichtere versterkingen zullen maat 12 zijn.

· De deuren zullen voor al oppervlaktetype hardware worden versterkt. Het boren en het onttrekken van oppervlaktehardware die op het gebied door de monteur moet worden gedaan.

· De randen van deur zullen onophoudelijk naad gelast die, grond zijn, en wordt gevuld om een vlotte afwerking te verzekeren.

 

De grijze Kleur UL maakte een lijst van de Geïsoleerde Deur van de Staalbrand met 5 mm Glas Ceramisch 2

Pakket

 

Als norm hebben wij twee soorten pakket.

  • PEP Paper op zowel sides+-Schuimkanaal rond 4 Randen als Hoeken + schuimt Plaat aan beide kanten op PEP Paper + Sterk Karton
  • Houten Palletpakket

Als u om het even welke speciale vereisten hebt, gelieve enkel te vertellen ons.

 

Waarom kies ons?

 

1. Elk van onze branddeuren zijn in hoogste kwaliteit en aan concurrerende prijzen.

2. Vrije pre-sales raadplegen over om het even welke vragen over branddeuren.

3. Merkvoordeel: Wij dringen kopend om een betrouwbare leverancier van branddeuren voor high-end makelaars in onroerend goed te zijn aan.

4. Alle branddeuren kunnen als uw verzoek worden aangepast.

5. De goede naverkoopdienst.

6. Meer dan 20 jaar ervarings in de industrie van de branddeur.

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@firesafetydoor.com
+86-13393731249