Contacteer ons

Contact Persoon : Zowor

Telefoonnummer : +86-13393731249

Free call
lopende band

Wij hebben 2 fabrieken, in Maizhai-Industrieterrein, Erqi-District, Zhengzhou-Stad, andere in Minquan, Shangqiu-Stad, die 200km vanaf Zhengzhou-Stad is.

 

De fabriek in Mazhai-Industrieterrein omvat 6000m2-bureaugebied, 30000m2-workshop en 70000m2-fabrieksgebied. De andere fabriek in Minquan behandelt een gebied van 33 acres met meer dan 50000m2-workshop.

 

Henan Zhongwo Fire Science and Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

In de bestaande twee fabrieken zijn wij 8 moderne productielijnen, 3 voor houten branddeuren en 5 voor staal en roestvrij staalbranddeuren begonnen. Vooral aandacht is besteden dat wij volledig automatische materiaal en machines van Duitsland introduceren, advacned Italië en Japan om in het zijn te maken onze twee het meest productinlijn elk voor staaldeur en voor houten deur in Minquan. Met deze meest geavanceerde productielijn kunnen wij elke staaldeur binnen 58 seconden en elke houten deur vervaardigen binnen 2 minuten.

   Henan Zhongwo Fire Science and Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

Voor deze 8 productielijnen hebben wij een verscheidenheid van geavanceerd materiaal zoals de snijmachine van de vezellaser, de buigende machine van PBH 110 CNC, PBH 110 CNC de hydraulische machine van het torentjeponsen uitgerust, de deurblad van MD2108B en MJX2108A-vormt materiaal, MX3510-nevellijn, MXZ2060&MZ36016-deurkader die materiaal, MJ700-de Machine van de Overdrachtdruk, fhm-II Testapparaat voor Betrouwbaarheid van Branddeur etc. vormen, MJ6128CD-het Openen Machine, de Scherende Machine van MB106&MB106D. Bovendien om de meer en meer striktere norm van milieubescherming te bereiken hebben wij gdyq-201MA de opsporingsmateriaal van de formaldehydeversie en kqjdyq-ZW milieuvriendelijke luchtzuiveringsinstallatie toegevoegd.

 

Henan Zhongwo Fire Science and Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

 

 

OEM / ODM

De Deur van de Zhongwobrand heeft in totale 8 productielijnen die uit allerlei de productie van materiaal op gebied van de productie van de branddeur, zoals CNC Ponsenmachine bestaan, de Automatische Scherende Machine van de Staalplaat, Staalplaat die Machine, Buigende Machine, de Vormende Machine van het Deurkader regelen, de Machine van de Poedernevel, etc. multi-Overbrengt Machine, de Betrouwbaarheid van de Branddeur het Testen Apparaat, de Testmateriaal van de Formaldehydeemissie.

 

Bovendien, wij hebben overvloed van bekwame arbeiders met vele jaren ervaringen op het gebied van branddeur. Allerlei onze branddeuren zijn beschikbaar voor aanpassing, die op onze krachtige ontwerpcapaciteit gebaseerd is.

 

Onze branddeuren zijn niet alleen populair in China, maar wij overzee verkopen ook branddeuren. Bijvoorbeeld, hebben wij onze branddeuren naar Sri Lanka, Irak, Indonesië enz. uitgevoerd.

 

Dank aan alle bovengenoemd, Zhongwo kan kunnen OEM de diensten voor cliënten van over de hele wereld leveren.

 

 

Henan Zhongwo Fire Science and Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

R & D

Onze aangepaste, hoog-Beëindigen-gestreefde R&D-strategie en verrichting zorgen ervoor dat wij verscheidenheid van branddeuren van beste kwaliteit en hoge stabiliteit kunnen onophoudelijk voorzien.

 

Binnenwaarts hebben wij een professioneel R&D-team, investeren hoge R&D-kosten elk jaar, lanceert onophoudelijk nieuwe producten. wij opstellings bijzondere fondsen om onafhankelijk octrooi te ontwikkelen en types van document certificaten te verhogen elk jaar. Tot dusver heeft Zhongwo meer dan 15 nationale octrooien en 70 exemplaren van kwalificatiecertificaten gewonnen.

 

Naar buiten in binnen- en buitenland houden wij altijd vriendschappelijk vennootschap met vele beroemde instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen.

 

Henan Zhongwo Fire Science and Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

Henan Zhongwo Fire Science and Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@firesafetydoor.com
+86-13393731249