Contacteer ons

Contact Persoon : Zowor

Telefoonnummer : +86-13393731249

Free call

Branddeur

November 30, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Branddeur

De branddeuren verwijzen naar deuren die aan de vereisten van brandstabiliteit, integriteit en hitteisolatie binnen een bepaalde periode kunnen voldoen. Het is een brandverdeling met een bepaalde graad van brandweerstand, zoals brandcompartimenten, evacuatietrappenhuizen, en verticale schachten.

Naast de functie van gewone deuren, hebben de branddeuren ook de functie van het verhinderen van de verspreiding van brand en rook, die de verspreiding van brand kan verhinderen binnen een bepaalde periode en de evacuatie van personeel verzekeren.

 

Classificatie door Stem uit te geven

Er zijn eigenlijk vele types van branddeuren.

Door materiaal

Er zijn houten branddeuren, de deuren van de staalbrand, staal-houten branddeuren, andere branddeuren, enz.

Houten branddeur

vuurvast hout doorsets

Gebruiks non-combustible houten of non-combustible houten producten als deurkaders, kaders van het deurblad, en panelen van het deurblad.

De deur van de staalbrand

vuurvast staal doorsets

Het deurkader, het kader van het deurblad en het paneel van het deurblad worden gemaakt van staalmaterialen. Als het deurblad met materialen wordt gevuld, wordt het gevuld met niet-toxische en onschadelijke vuurvaste en warmteisolerende materialen, en met vuurvaste hardwaretoebehoren uitgerust om een deur met bepaalde brandweerstand te vormen.

Deur van de staal de houten brand

vuurvast hout doorsets met staalstructuur

Gebruiksstaal en non-combustible houten materialen of non-combustible houten producten om deurkaders, de kaders van het deurblad, en de panelen van het deurblad te maken.

Branddeuren van andere materialen

andere materiële vuurvaste deurreeksen

Gebruiks anorganische non-combustible materialen buiten staal, non-combustible houten of non-combustible houten producten, of gedeeltelijk gebruiksstaal, non-combustible hout, en non-combustible houten producten om deurkaders, deurkader, en de panelen van het deurblad te maken. Als het deurblad met materialen wordt gevuld, vul het het vuurvaste en warmteisolerende materiaal van A dat niet-toxisch en onschadelijk aan het menselijke lichaam is, en uitgerust met een deur met bepaalde vuurvaste die prestaties uit vuurvaste hardwaretoebehoren is worden samengesteld.

Gebruiksfunctie

Er zijn de deuren van de toegangsbeheerbrand, binnenbranddeuren, explosiebestendige branddeuren, snel-sluitend branddeuren, snelle openingsbranddeuren in het geval van brand, enz.

Door technologie

Er zijn elektronische branddeuren, multifunctionele branddeuren met ingebouwde closers van de branddeur, enz.

Volgens de open staat, is het verdeeld in normaal gesloten branddeuren en normaal open branddeuren. Zijn de normaal gesloten branddeuren over het algemeen samengesteld uit de bladeren van de branddeur, deurkaders, deurclosers, en verzegelende stroken. De dubbele of veelvoudige normaal gesloten branddeuren zijn ook uitgerust met sequencers. Vereisen de normaal gesloten branddeuren gewoonlijk geen elektroberoeps om automatische controleontwerp te verstrekken, maar er zijn ook sommige speciale gevallen zoals: normaal gesloten branddeuren op evacuatiepassages, wanneer sommige bouwpartijen op grote schaal beheersvereisten zoals anti-diefstal hebben, zouden zij door elektroberoeps moeten worden ontworpen. Het is mogelijk om veiligheidsgevaren op een globale manier te verminderen. Zoals voor de normaal open branddeur, naast alle toebehoren van de normaal gesloten branddeur, moet de ontspanner van de branddeur worden toegevoegd, en het automatische controleontwerp moet door de elektroberoeps worden verstrekt. Het wordt gewoonlijk toegepast op evacuatiepassages waar er meer mensen en logistiek zijn.

Isolatie

Volledig geïsoleerd doorsets (Type A) volledig geïsoleerd doorsets

Een branddeur die aan de vereisten van brandintegriteit en hitteisolatie tegelijkertijd binnen de bepaalde tijd kan voldoen.

Gedeeltelijk geïsoleerd doorsets (Type B) gedeeltelijk geïsoleerd doorsets

Een branddeur die aan de vereisten van brandintegriteit en hitteisolatie binnen de bepaalde tijd groter dan of gelijk aan 0,50 h. voldoet.

 

Geen geïsoleerde doorsets (C) geïsoleerd geen doorsets

Een branddeur die aan de vereisten van de integriteit van de brandweerstand binnen de bepaalde tijd kan voldoen.

laatste bedrijfsnieuws over Branddeur  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@firesafetydoor.com
+86-13393731249